Bli funkis

Kicki

Vill du tillsammans med oss bli funkis och se till att våra motionärer känner sig välkomna, får bra service och träning? I en ideell förening behövs ideella krafter. Som funkis i Friskis&Svettis bidrar du med glädje och engagemang för att få våra medlemmar att uppleva träningsglädje.


 

Bli värd

Du har redan träffat oss. Friskisklädda funkisar (värdar) som säger hej, svarar på dina frågor och som tar hand om allt inför och efter passet. Inför hösten 2017 behöver vi bli fler värdar. Fler som vill inspirera och sprida träningsglädje.

Som värd hjälper du till att öppna/stänga, ställa i ordning före/efter passet men framförallt möta våra medlemmar och svara på deras frågor. Under passet får du naturligtvis också vara med och träna. Läs mer om vad uppdraget innebär >>

 

 

Hur blir jag värd?

För att du verkligen ska vara säker och trygg i ditt uppdrag som värd vill vi att du ska få praktisera och testa på att vara värd. Så, när du skickat in din intresseanmälan till oss (här nedan) så kontaktar vi dig och bokar in 3-4 tillfällen då du praktiserar som värd med oss. Du får en introduktion till värduppdraget och får möjlighet at fråga och testa.

Därefter kommer du och vår värdansvarige träffas för att prata igenom hur du tycker det gått att praktisera, prata om ev. funderingar du har samt tillsammans enas om hur vi går vidare.

Lämna in din intresseanmälan här >>

 

 

 

facebook twitter